Stärk ditt företags profil med genuina bilder av personal och miljö. Med bra och intressanta bilder kan du lyfta din produkt, aktivitet eller företag. Jag fotograferar och levererar material för tex. webb, broschyrer, annonsering mm. Jag lyssnar på önskemål och användningsområden, därefter anpassar jag fotograferingen för att få bästa resultat. Har ni en reklambyrå som sköter ert reklammaterial kan ett möte med byrån vara bra.

FOKUS PÅ FÖRETAG

 

MILJÖ, DOKUMENTATION OCH AKTIVITET

Personifiera ditt företag med hjälp av bilder som beskriver hela företaget. Dokumentera processer och beskriv din verksamhet i bilder. Jag hör ofta hur kunder önskar de dokumenterat utställningar, eventet och andra tillfällen. Bra att tänka på! Miljöbilder hjälper dig att beskriva din verksamhet i helhet. Har du tex. en aktiv verksamhet kan det vara bra att beskriva den processen.

 

MEDARBETARPORTRÄTT

Porträtt av medarbetare placerade i tex. entrén upplevs ofta positivt av besökare. Ni kanske vill beskriva era medarbetare på er hemsida, i en folder eller på visitkort mm. Fotografering sker i vår studio, i er miljö eller på annan plats.

 

KUNDER OCH UPPDRAG

Vid förfrågan om uppdrag så träffar jag gärna kunden för att diskutera förutsättningar och processen. Min ambition är alltid att lyfta fram det speciella och unika med varje uppdrag och kund. Jag arbetar med både stora och små företag. Exempel; Hålén Arkitekter, SEB, Almi Företagspartner, Blå Bergens Lilla Spa/Pub och Restaurang, CÖ Redovisning, Citykliniken, Lekhyttans restaurang & kaffebar etc. Hör av er till mig så berättar jag mer.

 

KVALITÉ

Alla bilder som utgår från vår studio skall alltid hålla högsta kvalitet och hållbarhet. Därför görs all kopiering, efterbehandling och retusch av oss själva.