En bra bild för mig förmedlar personlighet, känsla och utstrålning. Allt och alla har något unikt som jag vill förmedla i bilden. Tillsammans så hittar vi det unika hos dig. ”En bild visar hur du ser ut, ett porträtt visar vem du är”

PORTRÄTT FÖR STORA & SMÅ

Inför en fotografering av porträtt är det viktigt att jag får en förståelse för vilken typ av bild/porträtt vi ska jobba fram tillsammans. Jag kan ge er ideér och vice versa om hur just er fotografering kan bli. Ni bokar tid via telefon eller mail. Senare efter fotograferingen bokar vi en bildvisning och går igenom bilderna tillsammans och bestämmer vilka bilder ni vill beställa. Det finns många olika produkter att välja på;  album, laminerade bilder, inramningar etc. Jag hjälper och guidar er vid de olika valen, tex vilka produkter passar bäst för just er .

PRISER FOTOGRAFERING

Privatfotografering i studio: 1200:-/h
Studio Art+ planering. Kreativ fotografering med tex. makeup, styling & rekvisita. Offertförslag.

 

Fotografering som sker på annan plats än i studio offereras alltid separat. De slutliga priserna för de olika produkterna erhålls vid visningstillfället, då vissa rabatter utfaller.

BRÖLLOP & FEST

När det gäller bröllop och andra högtider är det väldigt viktigt med framförhållning och planering, med beaktning av väder, datum, resor, lokaler mm. Tillsammans gör vi en planering för en lyckad fotografering.

Vidare efter fotograferingen bokar vi en bildvisning och går igenom bilderna tillsammans och bestämmer vilka bilder ni vill beställa. Det finns många olika produkter att välja på;  album, laminerade bilder, inramningar etc. Jag hjälper och guidar er vid de olika valen, tex vilka produkter som passar bäst för just er smak.

PRISER FOTOGRAFERING

Bröllopsporträtt i studio: 4 000:-

 

Fotografering som sker på annan plats än i studio offereras alltid separat. De slutliga priserna för de olika produkterna erhålls vid visningstillfället, då vissa rabatter utfaller.

KVALITÉ, HÅLLBARHET & COPYRIGHT

Alla bilder som utgår från vår studio skall alltid hålla högsta kvalitet och hållbarhet. Därför görs all kopiering, efterbehandling och retusch av oss själva. Vi gissar att en av anledningarna till att du som kund har valt just oss, är för att du uppskattar det arbete vi lägger ner på våra bilder och den kvalitet vi vill ge. Det är inte under några omständigheter tillåtet att fotografera av eller scanna in, av mig producerat material, för eget bruk. Då detta skadar vårt kvalitetsrykte.

ÖVRIGT ATT TÄNKA PÅ INFÖR BILDVISNING

OBS! Om någon av er får förhinder att komma på visningen, boka om din tid, även om det är kort varsel. Kan ni som har små barn “låna bort” dem, så blir visningen lugnare för er. Eftersom bilderna ska vara en del av inredningen under många år framöver, är det viktigt att ni gemensamt tar beslut om bildval, format och ramar tillsammans.